Statečná Anička Slováčková: Tělo jí dává varovné signály?!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 8:51

Není pochyb o tom, že boj s rakovinou prsu je velice vysilující, Anička Slováčková ale občas působí dojmem, jako by to snad ani nebyla pravda. Teď ale přiznala, že po jisté činnosti poznala, jak na tom doopravdy je.

Aničku Slováčkovou už několik měsíců vysiluje boj se zákeřnou rakovinou prsu, ona se ale odmítla vzdát věcí, které jí dělají radost. Kupříkladu tedy nadále pracuje, naposledy šla zpívat jen krátce poté, co absolvovala další dávku chemoterapie.

„Že bych se víc hlídala? To ne. Od října jsem nic neměnila, pořád to stejné. Beru vitaminy, když můžu, tak odpočívám, snažím se nestresovat a nepřetěžovat. Mám povolené všechno, co zvládnu, bohužel nezvládnu skoro nic,“ prozradila webu blesk.cz, jak o sebe pečuje v době šířící se nákazy koronavirem.

Talentovaná herečka a zpěvačka se dokonce snaží posílit tělo cvičením. „Už jsem čtyři měsíce neaktivní, i když jsem se před týdnem pokusila zacvičit. Ten pocit těsně po tom byl skvělý, ale druhý den jsem si myslela, že umírám. Ale asi to hecnu znovu,“ vzkázala.

„To tělo je slabý, takže potom to nebyla klasická bolest z namožených svalů, ale taková ta nemocná bolest,“ svěřila se Slováčková, která už vyhlíží konec léčby. „Doufám, že v létě mi řeknou, že je to za mnou, a budu chodit jen na pravidelné kontroly,“ konstatuje.

Témata: Anna Slováčková