Aneta Vignerová o mateřství: Stres a zkouška, jakou ještě nezažila!

Aneta Vignerová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 21:09

Aneta Vignerová už je se synem doma, dokonce společně chodí ven na procházky. Modelka ale připouští, že jsou pro ni první dny mateřských povinností velice náročné. Co na sebe práskla na internetu?

O předminulém víkendu vás stars24.cz informoval, že se Aneta Vignerová poprvé stala maminkou. Na svém instagramovém profilu sdílela fotografii z porodnice, kde novorozeného chlapce třímá v náručí. Sympatická kráska ihned obdržela spoustu gratulací.

Otcem dítěte je její partner, scénárista a režisér Petr Kolečko, mj. tvůrce kultovního seriálu Most!. O něj se Česká Miss roku 2009 bezpochyby může opřít, protože už má s rodičovstvím zkušenosti. Má totiž dvě děti z předchozího vztahu. 

Sama novopečená maminka mezitím poznává nástrahy mateřství. „Všem maminkám obrovský respekt! Takovou zkoušku jsem zatím nezažila... vnitřní stres střídá radost a naplnění! Není nic mocnějšího, než být máma,“ napsala Vignerová na instagramu.

V pondělí už ale modelka sebrala síly na první venkovní procházku s dítětem. „Dnes bylo krásné počasí, tak jsme už vyrazili na vzduch,“ vysvětlila. 

Témata: Aneta Vignerová