Timo Tolkki a narozeniny v Mexiku? Skončil u lékaře!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 17:57 | Aktualizováno: 4. března 2020 9:27

Timo Tolkki je momentálně v Mexiku, kde právě dnes slaví narozeniny. Oslavu si však bezpochyby představoval jinak. V posledních hodinách totiž musel navštívit lékaře. Na sociální síti dokonce použil slovo „koronavirus“.

K úlevě Dominiky Gottové zmizel její manžel Timo Tolkki před časem do Mexika, kde také slaví dnešní 54. narozeniny. Na sociální síti už poděkoval známým i fanouškům za přání. „Díky za narozeninová přání a lidi, kteří mě mají opravdu rádi… Udělal jsem si tady v Mexiku skvělé přátele,“ napsal na sociální síti.

Narozeninový den si ale nejspíš představoval jinak. V posledních hodinách a dnech se totiž na jeho profilu objevilo několik fotografií z lékařské ordinace, kde mimo jiné dostával infekce. Finského hudebníka evidentně schvátily zdravotní potíže.

„Mám střevní chřipku,“ přiznal Timo na facebooku a popsal, že má průjem a zároveň také zvrací. „Není to koronavirus, protože příznaky nesedí. Teď srkám ráno čaj,“ konstatoval hned vzápětí.

Teď už se podle svých slov cítí mnohem lépe a už se těší na kytarové lekce, které má dávat zájemcům v metropoli Mexico City. Očekává se, že po skončení pobytu v Americe se opět vrátí do Česka.

Témata: Timo Tolkki