Zoufalá maminka Berenika Kohoutová: Prosím vás, poraďte mi, lidi!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 13:45

Bereniku Kohoutovou momentálně zcela zaměstnává novorozená dcera Lola, už brzy ale herečku a zpěvačku čekají povinnosti, které jí nenechávají klidnou. Fanoušky, především ženy, proto prosí na sociální síti o radu.

Již před narozením prvorozené dcery Loly avizovala Berenika Kohoutová, že poprvé od porodu se nejspíš na veřejnosti ukáže na předávání hudebních cen Anděl, kde je nominována. Ceremoniál se sice koná až na konci měsíce, ona ale řeší jedno velké dilema už teď. Naznačila to na sociální síti.

„Hele, já. Po dlouhý době jsem se vyfotila a dokonce mám pocit, že to sem můžu dát. Asi proto, že je mi vidět jenom hlava. Jak se mám, prosím vás, oblíct na ty Anděly, když za a) nevím, jak budu za měsíc vypadat, a za b) jak mám asi tak jít do obchodu?!“ ptala se zoufale fanoušků.

Jedna z fanynek radí inspiraci u jiné známé české zpěvačky, která se relativně nedávno stala maminkou. „Neřešte to. Jste matka. Evička Farna to neřeší, a právě proto jí také lidi mají rádi. Vemte si to, v čem vám bude fajn,“ vzkázala Berenice.

Dceři se snažila dodat odvahu i její maminka a novopečená babička, spisovatelka Irena Obermannová. „Beruško, ve skutečnosti záříš jako panenka Maria, nevím, proč sem dáváš zrovna tuhle fotku. Bude ti to moc slušet!“ napsala v komentářích.

Témata: Berenika Kohoutová