Anička Slováčková hazarduje? Takhle reaguje na koronavirus!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 13:10

Aničku Slováčkovou by informace o šíření koronaviru v Česku mohly děsit, jelikož má kvůli rakovině oslabenou obranyschopnost. Mladá herečka a zpěvačka na ně ovšem reaguje po svém.

O Aničku Slováčkovou začali mít fanoušci kvůli šířící se nákaze koronavirem strach už minulý týden, když s kamarádkou pořádně naplnila nákupní košík. Ona ale vzkázala, že jí současná panická vlna nezasáhla, ačkoliv patří jako onkologická pacientka s oslabenou imunitou mezi potenciálně ohrožené lidi.

Během několika dalších dní se ovšem první případy nákazy objevily i přímo v České republice, momentálně je potvrzeno 5 nakažených lidí. Změnilo to nějak názor talentované herečky a zpěvačky, která už několik měsíců bojuje s rakovinou prsu?

„Odmítám podporovat celostátní paniku, rozhodně si tedy nedávám větší pozor. Chovám se stejně, jako bych se měla chránit před chřipkou. Tam není žádný velký rozdíl,“ vysvětlila dcera slavných rodičů webu extra.cz.

„Když máte sníženou imunitu, tak už je potom jedno, jestli jde o chřipku nebo koronavirus. Neexistuje ale, že bych nyní dělala nějaká další opatření. Od začátku léčby mám nastavená nějaká pravidla, na těch nyní nehodlám nic měnit,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková