Agáta Prachařová pláchla do Izraele: Tohle mají lidé nechat bez komentáře!

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 11:54

Agáta Prachařová opět zmizela do zahraničí, konkrétně do země, kde může provozovat činnost, kterou si během posledních let velice oblíbila. Co naopak nemá ráda, jsou komentáře lidí týkající se jedné konkrétní věci.

Když Agáta Prachařová naposledy opouštěla Česko, měla pánský doprovod. Vztah s podnikatelem Zdeňkem, se kterým byla počátkem roku v Thajsku, dlouho nevydržel. V neděli tak dvojnásobná maminka odjížděla ze země sama, bez dětí.

Úplné samoty se ale bát nemusí. Odcestovala totiž do Izraele, kde dlouhodobě žije její maminka Veronika Žilková, která zde doprovází manžela Martina Stropnického na diplomatické misi. Agáta tam byla několikrát již loni, kdy si velice oblíbila surfování. Tuto zálibu hodlá evidentně pěstovat i v novém roce.

Jak už to u modelky a moderátorky bývá zvykem, zahraniční cestu pečlivě dokumentuje. Na zatím poslední fotce se objevila v plavkách a stoupla si na špičky, jak to dělá odjakživa. Lidé to ovšem moc nechápou. Agáta teď konečně řekla, proč to dělá.

„Jo, stojím na špičkách, dělá to lepší nohy… takže si vaše komentáře rovnou můžete odpustit,“ vzkázala lidem na svém instagramovém profilu. Přesto je jasné, že si do ní zase někdo rýpne.

Témata: Agáta Hanychová