Dominika Gottová v šoku: Nabídka od Ivany jí může změnit život!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 8:25 | Aktualizováno: 4. března 2020 22:08

Dominika Gottová se po návratu do Česka snaží postavit na vlastní nohy, mimo jiné si v Praze hledá bydlení. Teď se konečně začíná blýskat na lepší časy. Tahle nabídka od vdovy Ivany jí může změnit život.

Dominika Gottová hledá vlastní bydlení v Praze od chvíle, co se navrátila z Finska domů do Česka. Doposud se jí ale moc nedařilo. Jak vás stars24.cz informoval minulý týden, majitel jednoho z bytů odmítl pronájem kvůli jejímu manželovi.

Pomoc nakonec přišla z nečekané strany. Podle nejnovějších informací pomohla nejstarší dceři legendárního zpěváka vdova Ivana Gottová. „Přišel mi od Ivany e-mail a velmi mě to překvapilo. Přeposlala mi nabídku, kterou dostala,“ svěřila se deníku Aha!.

„Jedna paní mi nabízí k pronájmu garsonku v Praze na první tři měsíce zdarma, nájem bych platila až od čtvrtého. V tuto chvíli jsem rozhodnutá nabídku využít,“ oznámila Dominika, která zatím bydlí u kamarádky ve středních Čechách.

Gottová je přesvědčená, že jí nabízený byt bude vyhovovat, i když zatím neměla možnost to osobně posoudit. „Věřím, že se mi bude líbit, protože tuto štědrou nabídku bych opravdu chtěla přijmout,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová