Emanuele Ridi: Sbalil krásnou Slovenku a pořádně ji rozmazluje!

Emanuel Ridi 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. března 2020 15:33

Od rozchodu Emanuela Ridiho (49) s tanečnicí Lucií Hunčárovou (34) už uplynulo půl roku po rozchodu. Známý kuchař jasně ukazuje, že vztah, který vznikl díky pořadu StarDance, už je dávno minulostí! Fanouškům se totiž chlubí fotkami s krásnou Slovenkou Sárou Pichl (28)!

Emanuele Ridi ví, jak ženu rozmazlovat! Už několik měsíců randí se slovenskou manažerkou Sárou, kterou už vzal nejen na lyže do Dolomit, ale třeba také do Spojených států. V Miami dokonce strávili nějaký čas u někdejší moderátorky Zuzany Belohorcové!

Že nejde jen o románek dokazuje i fakt, že Sára už svého kuchtíka o Vánocích představila svým rodičům. Emanuele se přitom netají tím, že je velmi zamilovaný!

„S láskou na procházku,“ rozplývá se vyhlášený kuchař nad společnou fotkou z Průhonického parku. Jeho příznivci jsou s jeho novou partnerkou spokojeni. „Nádherná přítelkyně, moc vám to spolu sluší,“ chválí tenhle párek jedna z fanynek.

Najdou se ale i tací, kteří pro tento vztah pochopení nemají! „Další, co si musí na stará kolena něco dokazovat,“ rýpnula si kvůli věkovému rozdílu partnerů jedna z diskutujících na instagramu. Jak se ale zdá, Emanuele Ridi bere podobné poznámky s nadhledem. Nespokojené dámě dámě totiž poslal jen vysmátého smajlíka.

Témata: Emanuel Ridi