Karel Gott: Po smrti NAŠEL ZASTÁNÍ!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. března 2020 11:49

Moderátor Jan Kraus před nedávnem promluvil o smrti Karla Gotta. Místo osobní vzpomínky ale pokáral Čechy za to, jak zpěváka po jeho smrti začali kádrovat. Podle něj je i na tomto případu vidět, jaká mezi lidmi panuje nesnášenlivost.

Jan Kraus sice připomněl, že ve své show už několikrát kázal o názorové nevraživosti mezi Čechy, přesto prý ale jeho slova nepadla na úrodnou půdu. „Bylo to celkem bezvýsledné, jak jsem si ověřil. Ale je pravda, že to není jen v Česku, ale je to celosvětový problém,“ posteskl si.

Problémy se podle něj ukázaly například i po smrti Karla Gotta, kterého podle svých slov velmi obdivoval. „Hned začala špína a kádrovačka. A U Vlasty Chramostové to bylo podobně. U těch zemřelých mi to přijde obzvlášť nesnesitelné,“ svěřil se moderátor.

„Připomíná mi to kádrování z komunismu, ve kterém jsme byli opravdu výborní, protože to jsme se tady kádrovali sami mezi sebou. Já teda neměl celkem koho kádrovat, protože jsem byl jaksi uložený stranou. Ale je to úplná kádrová renesance, že se kádrujeme za všechno. A vždycky je to ve stylu Sparta-Slavie – to znamená, že je to následováno ohromnou nesnášenlivostí,“ postěžoval si Kraus.

Témata: Karel Gott