Zdeněk Pohlreich pod palbou! Lžete, zuří lidé. Nový pořad mu vůbec nevěří!

Pohlreich, Zdeněk 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. února 2020 16:06

Zdeněk Pohlreich se navzdory prohlášením, že v televizi končí, vrátil v pořadu Superšéf. Ten ale diváky příliš nenadchnul.

Pouhé dvě epizody stačily ke zformulování jasného názoru i mnohým divákům, kteří show podrobili kritice přímo na facebookové stránce televize Prima. 

"Taky se mi to moc nelíbí… starej Zdeněk byl lepší… Tohle už vařej z vody," konstatuje kuchařova fanynka. "Je to trapný a hlavně to není důvěryhodné," přisadil si další divák.

Podobné kritice ale čelí slavný kuchař i na webu Československé filmové databáze. Tam má jeho nový pořad zhruba o polovinu horší hodnocení než Ano, šéfe!

"Pohlreicha mám rád, ale tohle je trapnost nad marnost. Všichni zaměstnanci jsou překvapený, že tam je přestrojený Pohlreich, když tam lítaj lidi s kamerou a se štábem? Ale no tak. A pak ta nechutná komedie okolo. A ptát se na kvalitu restaurace podle fotek z kuchyně zákazníků? Obzvlášť, kdy jsou uvedeny jako "úřednice", to je teda statistický výběr," zní například jedna recenze.

"Dost nuda. A fakt z toho čouhá, jak majitelé ani personál vážně vůbec, ale fakt vůbec "nevěděli", co bude následovat a proč se tam natáčí. Kecy v kleci. Celé to vypadá, jako že kámoš potřeboval udělat reklamu, vybavit kuchyni novými spotřebiči a předělat interiér," napsal další.

Témata: Zdeněk Pohlreich