Aneta Vignerová: První foto tatínka s novorozeným synem a dojemná slova!

Aneta Vignerová porodila 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 20:21

Aneta Vignerová se fotkou malého drobečka pochlubila už o víkendu, až v týdnu ale modelka ukázala první fotografii hrdého tatínka s novorozeným synem. Ke snímku navíc připojila dojemná slova.

O víkendu vás stars24.cz informoval, že se Aneta Vignerová poprvé stala maminkou. Na svém instagramovém profilu sdílela fotografii z porodnice, kde novorozeného chlapce třímá v náručí. Sympatická kráska ihned obdržela spoustu gratulací.

Ty samozřejmě patřily i hrdému tatínkovi, kterým je její partner, scénárista a režisér Petr Kolečko, mj. tvůrce kultovního seriálu Most! a nyní už trojnásobný otec. Dvě děti má totiž z předchozího vztahu. 

Včera Česká Miss roku 2009 ukázala na sociální síti fotografii tatínka s nejmladším potomkem. Její doprovodný komentář je výmluvný. „Dva nejdůležitější muži mého života,“ neskrývala modelka své pocity. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aneta Vignerova (@anetavignerova), Úno 26, 2020 v 10:35 PST

Spokojená rodina je ráda, že všechno proběhlo bez větších komplikací, kterých se Vignerová před porodem obávala. Zkracoval se jí totiž čípek a hrozilo, že by chlapec musel po narození do inkubátoru.

Témata: Aneta Vignerová