Vzácná návštěva u hrobu Gotta! Tuhle osobu nikdo nečekal!

Hrob Karla Gotta 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 17:57 | Aktualizováno: 28. února 2020 22:26

Ke hrobu Karla Gotta stále proudí lidé, kteří ho měli rádi, včetně těch z Německa. Právě ze země našich sousedů přijela v těchto dnech opravdu vzácná návštěva, která legendárního zpěváka opravdu dobře znala.

Už více než dva měsíce mohou lidé na hřbitově na pražských Malvazinkách navštívit hrob zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80). V těchto dnech se u něj objevila vzácná návštěva. Tuhle osobu už nejspíš nikdo nečekal.

Až téměř pět měsíců po smrti mnohonásobného Zlatého slavíka dorazila do hlavního města jeho někdejší přítelkyně Taťána Smutná, která už dlouhá léta žije v Německu, kde Mistra lidé rovněž milovali. 

„S ohledem na vdovu Ivanu a děti jsem se držela zpátky. Respektuji jejich soukromí. Moc jsem na něj v těžkých chvílích myslela, ale věděla jsem, že má u sebe skvělou manželku, která se o něho stará. Nejezdím do Česka tak často, jak bych si přála, ale mám tady hodně přátel, kteří mě informovali o všech důležitých novinkách,“ parafrázuje web cas.sk její slova pro Blesk.

„Obřad ze svatovítské katedrály jsme s přítelem, který je Němec, sledovali v televizi. Když vynášeli rakev a Karel ze záznamu zpíval Už z hor zní zvon, poprvé jsem ho viděla plakat,“ dodala Smutná.

Témata: Karel Gott