Marek Taclík září štěstím: DRUHÉ DÍTĚ!

Marek Taclík 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 13:08

Marek Taclík se podle dostupných informací stal v únoru dvojnásobným tatínkem. Po dceři Matildě se počátkem měsíce dočkal také syna, kterému dali s partnerkou nádherné jméno.

Marek Taclík je štěstím bez sebe. Podle webu magazínu Sedmička se v 46 letech stal dvojnásobným tatínkem, s partnerkou přivítali 7. února na světě chlapečka, kterému dali krásné české jméno Antonín.

Jak uvádí zmíněný web, porod císařským řezem se uskutečnil pod dohledem lékařů v pražské porodnici v Podolí, maminka i novorozeně by měly být v pořádku. Na malého kluka už se doma těší starší sestřička Matilda.

Oblíbený herec narození syna nepotvrdil, např. na instagramovém profilu zveřejnil poslední příspěvek zhruba před měsícem. „To ještě není oficiální, to nemůžu… Více vám prozradím za týden, děkuju,“ řekl Sedmičce.

Taclík se v poslední době hodně změnil, dávno pryč jsou doby, kdy žil velice divoce. Není divu, že si nedávno pochvaloval, jak se díky rodičovství zklidnil. Doufejme, že s druhým potomkem to bude pokračovat dál.

Témata: Marek Taclík