Dominika Gottová přišla o byt: Viník je známý!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 11:18 | Aktualizováno: 27. února 2020 18:19

Dominika Gottová se po návratu domů z Finska snaží opět postavit na vlastní nohy, což spočívá i v tom, že si snaží najít svůj vlastní byt. V těchto dnech si jeden vyhlédla, ale nakonec o něj přišla. Kdo za to může?

Dominika Gottová po návratu do Česka zakotvila u kamarádky v menší obci ve středních Čechách, už před časem ale zatoužila po stěhování do vlastního. Zatím jí ovšem nebylo přáno. Nejstarší dcera nejslavnějšího českého zpěváka už sice něco našla, s nájemcem se ovšem nedomluvila. Do světa tuto informaci vypustil její manžel.

„Včera mi psala, že byla na prohlídce pěkného bytu v centru Prahy, ale nedostala ho kvůli mně,“ přiznal Timo Tolkki webu expres.cz. Podle jeho informací se majiteli nelíbily články o něm, takže Dominika dál žije mimo hlavní město, kde ale pracuje.

Není to poprvé, co finský hudebník své stále ještě právoplatné manželce zkomplikoval hledání bytu. Před časem se totiž Dominika Gottová po setkání s ním nervově zhroutila a musela zrušit sjednané prohlídky, protože nebyla schopna je absolvovat.

Timo by jí všechna příkoří mohl alespoň částečně vynahradit. Tvrdí totiž, že očekává jistý finanční obnos, o který se chce s manželkou podělit. „Brzy dostanu velké peníze, asi sto tisíc eur. Deset tisíc dám Dominice, jak jsem slíbil,“ prozradil zmíněnému serveru.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki