Vážně nemocná Anna Slováčková: STRACH z koronaviru?!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 9:25 | Aktualizováno: 27. února 2020 17:57

Anička Slováčková už několik měsíců statečně bojuje se zákeřnou rakovinou, při jejíž léčbě je jakákoliv další infekce velice nebezpečná. Není tedy divu, že o ní fanoušci mají kvůli novému koronaviru strach. Co jim vzkázala?

Jak se případy nakažení novým koronavirem stále častěji objevují blízko českým hranicím, zachvacuje lidi panika, což na vlastní kůži pociťují i celebrity. Povídat by o tom mohla třeba Alice Bendová a nově také Anička Slováčková.

Dcera slavných rodičů včera v rámci tzv. příběhu na instagramovém profilu sdílela s fanoušky záběry z nákupu, které si evidentně spousta fanoušků vysvětlila po svém. Talentovaná herečka a zpěvačka tak musela zareagovat a k celé záležitosti se vyjádřila.

„Prosím vás, všichni mi píšete, jestli se připravujeme na koronavirus… Tak nepřipravujeme! Jenom jsme prostě jeli normálně nakoupit. Žádný koronavirus tady neřešíme, já myslím, že máme spoustu jiných věcí, co musíme řešit, takže ne. Ne. Určitě ne,“ nechala se slyšet Slováčková.

Anička tak opět projevila velkou odvahu, protože by se jako onkologická pacientka oprávněně mohla cítit koronavirem ohrožená. Snad ani není třeba připomínat, že už několik měsíců bojuje s rakovinou prsu a její obranyschopnost je oslabená chemoterapiemi.

Témata: Anna Slováčková