Jiří Krampol: PRAVDA o příšerných depresích!

Jiří Krampol, herec a moderátor 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 13:55 | Aktualizováno: 27. února 2020 9:26

Podle slov samotného herce a moderátora Jiřího Krampola se o něm v poslední době proslýchalo, že trpí velkými depresemi, čemuž by se nejspíš nemohl nikdo divit. Známý bavič se ale rozhodl říct pravdu.

Jednaosmdesátiletý Jiří Krampol si důchod bezpochyby představoval jinak. Poslední měsíce ho trápí starosti s manželkou Hankou, která tráví čas po léčebnách, kde se jí odborníci snaží zbavit závislosti na cigaretách. Nedávno si navíc přivodila zlomeninu. Co se zdraví týká, vyskakovat si nemůže ani on.

„To stáří člověka zaskočí. Každý si myslí, jakej je jura, najednou jsem zjistil, že mám jedno koleno v háji, druhé koleno v háji. No prostě ten organismus je samozřejmě opotřebovanej,“ přiznal v internetovém vysílání Xaver LIVE.

Když se ho moderátor zeptal na kondici, známý bavič odpověděl, že si nemůže stěžovat. Prý se o sobě ale dozvěděl zajímavou věc. „Teď jsem se dočetl, že v posledních měsících jsem strašně zestárl a že propadám příšerným depresím. Já žádným depresím opravdu nepropadám,“ ujistil diváky.

Ohledně stárnutí a rostoucího věku byl herec a moderátor velice upřímný. „Jestli jsem zestárl, tak to je možný. Ve 82 letech slušní lidi už dávno umřeli, já jsem tady přes čáru. Takže jestli vypadám blbě, tak vypadám blbě,“ konstatoval Krampol.

Témata: Jiří Krampol