Eva Pilarová už neleží v nemocnici: Nečekaný zvrat!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 8:27

Poslední týdny strávila Eva Pilarová v nemocnici, protože ji stále neopouštěly komplikace po loňské operaci. Podle nejnovějších informací už je však na jiné adrese. Propustili ji konečně domů?

Od loňské operace trápí Evu Pilarovou zdravotní potíže prakticky neustále. Poslední týdny trávila v pražské Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, její stav se ale zlepšoval. Sama několikanásobná Slavice prohlásila, že má chuť žít dál.

Propuštění do domácí péče, kde by se o ni staral manžel Jan Kolomazník, se však stále nedočkala. Ve zmíněném zdravotnickém zařízení už byste ji ovšem také hledali marně, protože už tam není. Co se stalo?

Podle informací webu blesk.cz o víkendu legendární zpěvačku převezli z nemocnice do Domova svatého Karla Boromejského v pražských Řepích, kde se o ni budou starat zdejší řádové sestry, které v minulosti pečovaly např. o prezidenta Václava Havla.

Pilarová to tam relativně dobře zná, v minulosti sem s manželem chodili za známými, ona sama tu také několikrát vystupovala, aby se pacienti mohli trochu odreagovat. Třeba i ona přijde na jiné myšlenky a alespoň na chvíli zapomene na trápení, které je se zdravím spojené.

Témata: Eva Pilarová