Těhotná Aneta Krejčíková: Budu si rodit po svém!

Aneta Krejčíková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 21:08

Aneta Krejčíková v těchto dnech ukázala, jak jí sluší druhé těhotenství, které skončí opravdu zajímavě. Oblíbená herečka si totiž vybrala domácí porod. Názor zatím nezměnila.

V říjnu Aneta Krejčíková potvrdila, že je podruhé těhotná. Krátce poté upoutala pozornost, když vážně mluvila o možnosti, že bude rodit doma, což je něco, co lékaři slyší velice neradi. Teď sice fanouškům ukázala rostoucí bříško, na svém rozhodnutí ale evidentně nic měnit nehodlá.

Na svém instagramovém profilu to hvězda Ulice jasně deklarovala na začátku února. „Chci si rodit po svém! Není to projekt o tom, že Vám někdo říká, jak a kde a proč, ale o vzájemným respektování se a naslouchání,“ napsala.

Známá herečka si do věci nechce nechat mluvit. „Jediný, co bych k tomu ještě řekla za sebe.. Porod je přirozený proces. Když se jdete vyčůrat, nebo vykadit, taky asi úplně nepotřebujete asistenci,“ prohlásila.

„Není zvláštní, že generace mojí maminky a babičky mají většinou s porody traumatickou zkušenost a ženy, co rodí teď přirozenym, trpělivým způsobem podle svých představ, považují porod za transformační, krásnou záležitost?“ dodala Krejčíková.

Témata: Aneta Krejčíková