Vážně nemocná Michaela Kuklová: Přišlo to rok po smrti exmanžela Pomejeho!

Jiří Pomeje s Míšou Kuklovou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 20:20 | Aktualizováno: 27. února 2020 7:15

Michaela Kuklová dnes oznámila, že jí lékaři diagnostikovali karcinom prsu. Stalo se tak téměř na den přesně po smrti jejího bývalého manžela Jiřího Pomejeho, který také bojoval s rakovinou.

Jak vás stars24.cz informoval, Michaela Kuklová dnes odpoledne na sociální oznámila nemilou věc. Lékaři jí diagnostikovali rakovinu prsu. Oblíbená herečka je v současné době podle svých slov po operaci a výsledky jsou příznivé. „Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku,“ vzkázala.

Shodou okolností tak učinila v předvečer prvního výročí úmrtí Jiřího Pomejeho. Populární herec, dabér a producent podlehl 26. února 2019 rakovině, která mu z hrtanu metastázovala do celého těla. 

První osudovou ženou jeho života byla právě Michaela Kuklová, se kterou se potkali na natáčení filmové série Playgirls v první polovině devadesátých let. Tehdy se také vzali a bylo to nejdelší Pomejeho manželství. Stejně jako je film dal dohromady, je ale také rozkmotřil.

Pomeje si totiž na přelomu tisíciletí umanul, že natočí vlastní velkofilm Andělská tvář. Jeho neúspěch jej ale vzhledem k obřímu rozpočtu uvrhl do dluhů a do spárů alkoholismu. To Kuklová těžce nesla, manžela nejdřív vykopla na ulici a v roce 2007 se s ním po třinácti letech definitivně rozvedla. 

Držíme palce, aby její boj se zákeřnou nemocí dopadl dobře! 

Témata: Michaela Kuklová Jiří Pomeje