Dominika Gottová konečně prozradila, ZA KOLIK se vzdala dědictví!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 17:57 | Aktualizováno: 25. února 2020 21:49

Nyní už je definitivně jasné, že se Dominika Gottová před lety vzdala nároku na dědictví po tatínkovi. Vypořádala se s ním totiž již před jeho smrtí. Kolik peněz za to inkasovala?

V posledních dnech se konečně definitivně vyjasnila otázka dědictví po zesnulém Karlu Gottovi (†80). Jak vás stars24.cz informoval, bylo potvrzeno, že se Dominika Gottová zřekla nároku na dědictví. 

Nejstarší dcera legendárního zpěváka si od tatínka v době, kdy poprvé bojoval s rakovinou, nechala vyplatit peníze na ruku. Dosud se ovšem spekulovalo o výši částky, kterou od mnohonásobného Zlatého slavíka obdržela. Teď už je to jasné.

„V přepočtu šlo o sumu šesti miliónů korun,“ prozradila Dominika dle webu super.cz deníku Blesk. Kupříkladu její manžel Timo Tolkki přitom mluvil o výrazně nižší částce, konkrétně o necelých 4 milionech. 

Gottová je za to zesnulému otci pochopitelně vděčná. „Táta se ke mně zachoval úžasně a je mi moc líto, že jsem za jeho života nebyla schopná dostatečně nahlas říci, jak moc toho pro mě udělal,“ dodala. 

Témata: Dominika Gottová Karel Gott