Charlotte Gottové všechno zakázali? PRAVDA o tom, jak ji Ivana chrání!

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 11:18 | Aktualizováno: 28. února 2020 21:50

Od říjnové smrti Karla Gotta jsme se toho o jeho talentované dceři Charlotte moc nedozvěděli, protože vdova Ivana se ji z pochopitelných důvodů snaží ochraňovat, mnohdy se mluví i o nějakých zákazech. Jak se věci mají doopravdy?

O Charlotte Gottové jsme se toho v poslední moc nedozvěděli, než přišel Timo Tollki, který něco ví prakticky o všem. „Řekl bych, že je Ivana hodně ochraňuje. Až příliš,“ řekl o dvou nejmladších dcerách. Pravdou je, že ačkoliv s nimi nežije, protože ony s ním nechtějí mít nic společného, zase tak moc se nemýlí.

Vdova Ivana Gottová střeží jejich soukromí opravdu pečlivě. Jak vás stars24.cz informoval, postarala se např. o konec fungování fanouškovského instagramového účtu Charlotte, který sledovalo 13 tisíc lidí. „Charlotta a její rodina si nepřejí, aby jejich fotky byli na sociálních sítích,“ prozradil tehdy administrátor.

Soukromý profil talentované dcery Karla Gotta (†80) ale podle všeho dál funguje. V prosinci informoval slovenský server pluska.sk o tom, že se tam objevily dvě dojemné fotografie. Mělo jít o vánoční záběry z dob, kdy si ještě svátky užívali společně. Loni už bylo u štědrovečerního stolu jedno místo prázdné.

Starší z obou dcer z manželství s Ivanou navíc snímky doplnila o dojemný vzkaz. „Navždy tě budu milovat,“ citoval zmíněný slovenský web. Rozhodně to tedy není tak, že by maminka Charlotte zakazovala cokoliv publikovat.

Témata: Charlotte Gottová Ivana Gottová