Bolek Polívka o svatbě nikomu neřekl? Tohle hovoří za vše!

Boleslav Polívka 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 8:51

Bolek Polívka se o uplynulém víkendu potřetí v životě ženil, moc lidí o tom ale dopředu nevědělo. Lidé z jeho okolí ovšem naznačují, že rozhodně nešlo o nějakou spontánní akci.

Bolek Polívka vstoupil o víkendu do třetího manželství svého života. Po první manželce Stanislavě, se kterou má dceru Kamilu, a francouzské herečce Chantal Poullain, mamince syna Vladimíra, si po 24 letech vztahu vzal partnerku Marcelu, matku jeho tří nejmladších dětí.

Jak vás stars24.cz informoval, svatba se konala v Brně, ke kterému má známý herec blízký vztah. Novomanželé si vybrali magické datum 22.2.2020 a šlo o komorní obřad v rodinném kruhu, i když nechyběl třeba ani dobrý kamarád Jiří Bartoška.

V médiích se v souvislosti s veselkou píše o překvapení a tajné svatbě. Podle lidí z okolí Polívky to tak ale úplně nebylo. „Říkal, že brzy změní Marcele sociální status,“ řekl dle slovenského webu cas.sk jeden z jeho kamarádů deníku Blesk.

Populární herec svatbou zpečetil vztah s partnerkou Marcelou Černou, který trvá už čtyřiadvacet let. Polívka má s nynější manželkou tři děti, dceru Marianu a syny Jana a Františka Antonína.

Témata: Boleslav Polívka