Daniel Landa se ZBLÁZNIL? Manželka popsala, v čem to spočívalo!

Daniel Landa 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 13:13

Kontroverzní zpěvák Daniel Landa před lety poutal pozornost jako kouzelník Žito, což bylo jeho velice zajímavé alterego. Jeho manželka Mirjam na to nyní zavzpomínala. O svém muži přitom řekla pozoruhodnou věc.

Pamatujete si ještě, jak Daniel Landa na konci roku 2012 přestal používat svoje jméno, začal se vydávat za kouzelníka Žita a mimo jiné pronesl kontroverzní projev na předávání Slavíků? Jeho žena si na to vzpomíná moc dobře. O turbulentním období promluvila v rozhlasovém pořadu Odpoledne s Dvojkou.

„Dan se v roce 2011 a 2012 vlastně zbláznil,“ přiznala upřímně dle webu rozhlas.cz. „Udělal věci, který by v životě sám jako Daniel Landa neudělal. Proto si našel kámoše Žita, který mu všechno dovolil. Mohl si dělat, co chtěl, a Daniel Landa za to nikdy nebyl potrestán,“ vysvětlila Mirjam Landa.

Moderátorku zároveň zprvu prosila, aby se neptala na její osobní pohled na věc. Prozradila ale, že o divokém období se Žitem momentálně chystá film, k čemuž ji vyzval sám herec a zpěvák. Na závěr navíc podlehla tlaku a řekla, jak vnímala, co se kolem ní tenkrát dělo.

„Bylo to přesně takhle šílený. Ale z dnešního úhlu pohledu to bylo skvělý a nejlepší období, který bych v žádném případě nechtěla nemít. Ty nejtěžší období jsou nakonec senzační. Já jsem nedávno říkala: Jestli to všechno, co se stalo a co bylo, je ta daň za to, co je teď, tak v pohodě,“ svěřila se.

Témata: Daniel Landa