Petra Němcová poprvé ukázala syna a popsala dramatický porod!

Petra Němcová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 21:59

Petra Němcová se poprvé stala maminkou v poměrně pokročilém věku a už dříve prozradila, že se tak stalo za poměrně dramatických okolností. Teď konečně syna poprvé ukázala a popsala dramatický porod.

Topmodelka Petra Němcová se loni v listopadu ve 40 letech stala poprvé maminkou. Vytoužený syn Bodhi, jehož jméno v sanskrtu znamená osvícený, přišel na svět za poměrně dramatických okolnostech. I o nich promluvila pro magazín Hello!, který rovněž exkluzivně získal první fotografie novorozeného chlapce.

Rodačka z Karviné v otevřeném rozhovoru přiznala, že věci nešly podle plánu. Přála si, aby porod proběhl přirozeně, nakonec se ale museli s manželem spolehnout na moderní medicínu. Syna si navíc moc neužili ani v prvních týdnech po narození. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Petra Nemcova (@pnemcova), Úno 23, 2020 v 10:22 PST

„Přinesli mi ho, abych mohla vidět jeho malou roztomilou tvář, cítit, jak voní a dala mu mou lásku. Nemohla jsem si ho ale přiložit tělo na tělo, protože se o něj museli postarat, byl nedonošený,“ popsala kráska.

Nakonec to naštěstí celé dobře dopadlo a Bodhi už je doma s rodiči. „Je super zdravý, silný a tolik vyrostl. Jsme moc vděční a šťastní,“ prozradila hrdá maminka Němcová. 

Témata: Petra Němcová