Svůdník Timo Tolkki: V zahraničí ihned zabodoval!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 21:12 | Aktualizováno: 24. února 2020 8:51

Timo Tolkki před pár dny opustil Česko a stále ještě právoplatnou manželku Dominiku a vydal se do zahraničí za novým dobrodružstvím. Finský hudebník tam navíc ihned někoho okouzlil.

Je známo, že jedním z mnoha důvodů, proč Dominika Gottová opustila Finsko a svého manžela, byla jeho nevěra s Mexičankou, která za ním přijela. Když se ale nejstarší dcera legendárního zpěváka rozhodla pro návrat do Česka, on za ní neváhal přijet.

Timo Tolkki se ji snažil přesvědčit, aby mu dala ještě jednu šanci. V posledních dnech ale rezignoval a definitivně kývl na rozvod. Tento týden navíc opustil Prahu a odcestoval do zahraničí. Tam se ale stalo něco nečekaného.

„Našel jsem si v Mexiku přítelkyni,“ svěřil se finský hudebník webu extra.cz. „No, radši bych jí zatím říkal kamarádka. Ale zamiloval jsem se a těším se, až ji uvidím. Je to terapeutka, rozumíme si spolu,“ dodal Tolkki.

Tak uvidíme, jak se nový romantický vztah finského hudebníka vyvine. Třeba si přítelkyni přiveze do Prahy, kam se hodlá v březnu vrátit. Domů do Finska se mu totiž i kvůli dluhům moc nechce.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová