Bohuš Matuš konečně vysvětlil, proč chodí se šestnáctiletou Lucinkou!

Matuš, Bohuš 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 14:53

Pro nynější vztah Bohuše Matuše s šestnáctiletou Lucinkou nemá mnoho lidí pochopení. Zpěvák konečně vysvětlil, proč má výrazně mladší partnerku. Sám totiž není na jednu věc připravený.

Kdysi Bohuš Matuš poutal pozornost pěveckými kvalitami, mluvilo se o něm jako o možném nástupci legendárního Karla Gotta, ve sbírce má dokonce už notně zaprášeného bronzového Slavíka. Tyhle časy jsou ovšem pryč.

V poslední době se jméno kontroverzního zpěváka skloňuje především v souvislosti s jeho o třicet let mladší partnerkou, šestnáctiletou Lucinkou. Nedávno dokonce promluvil o touze mít s ní miminko, jak mimochodem přítelkyni označuje.

Navzdory věkovému rozdílu Matuš tvrdí, že mají mnoho společného. „Já se strašně rád o Lucinku starám. hrozně rád jí vařím a s ní se vracím do mladistvých let. Prostě nejsem připravený na to být starý, i když mi za pár let bude padesát,“ vysvětlil webu extra.cz.

„Je mi to příjemné. Rád Lucince barvím vlásky, prostě celkově se o ni starám. Dává mi to životní impuls a smysl. A i proto ji označuji za své miminko,“ dodal Bohuš, kterému je evidentně jedno, co si o něm někteří lidé myslí.

Témata: Bohuš Matuš