Jak na tom doopravdy je Eva Pilarová? Koluje záhadný vzkaz!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 13:31 | Aktualizováno: 23. února 2020 18:03

Je těžké se vyznat v tom, jak na tom doopravdy je Eva Pilarová. Z nejbližšího okolí legendární zpěvačky i přímo od ní přicházejí dobré zprávy, po internetu ale koluje záhadný vzkaz. Co v něm stojí?

Evu Pilarovou v posledních týdnech zase trápí zdraví. Lékaři jí museli hospitalizovat v pražské Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, poslední informace ale hovořily o jistém zlepšení stavu. Sama několikanásobná Zlatá slavice optimismus neztrácí.

Legendární zpěvačka se v těchto dnech ozvala přímo z nemocničního lůžka. Podle svých slov se cítí dobře a má dobrou náladu, lidem pak vzkázala, že si nepřeje, aby ji někdo pohřbíval. 

Navzdory všem známým informacím o lepšícím se zdravotním stavu Pilarové ale podle webu expres.cz koluje na sociálních sítích vzkaz, jehož znění naznačuje, že to s ní moc dobře nevypadá. 

„Milí přátelé, přemýšlel jsem, zda mám tohle teď právě v tento čas učinit, ale přál bych si, aby všichni, kteří mají Evu Pilarovou rádi a jsou věřící, se za ni pomodlili právě v tento čas... Prosím, učiňte tak a neptejte se,“ cituje z něj zmíněný server.

Témata: Eva Pilarová