Vondráčková naložila Plekancovi: Tahle slova zabolí!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 10:56 | Aktualizováno: 25. února 2020 17:05

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec už dávno netvoří pár, přesto spolu musí vycházet jako rodiče dvou společných potomků. Všechny tedy překvapilo, že oblíbená herečka a zpěvačka řekla následující slova.

Lucie Vondráčková zůstává po rozvodu stále sama, podle svých slov zatím není schopna se po sedmi letech manželství vrhnout do nového vztahu. S expartnerem Tomášem Plekancem, který už má dceru s novou partnerkou Lucií Šafářovou, se snaží fungovat alespoň jako rodiče dvou společných synů.

Zlou krev mezi oblíbenou herečkou a zpěvačkou a známým hokejistou by mohla způsobit slova, která dvojnásobná maminka řekla v jednom z posledních rozhovorů. Plekancovi tam podle slovenského serveru cas.sk pořádně naložila, ačkoliv jeho jméno adresně nepadlo.

Lucie prý totiž naznačila, jakou chybu už v žádném vztahu nehodlá zopakovat. „Myslím, že je obecně vhodnější, když nemá muž příliš volného času a také když není všechno kolem dětí a rodinného fungování jen na ženě, protože ta je pak unavená, zatímco on si dělá, co chce,“ řekla webu idnes.cz.

Vondráčkovou ale momentálně muži nezajímají. Raději se věnuje dětem a práci. V hitparádách boduje se svými písněmi, do toho připravuje novou divadelní hru i film.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec