Zdědí něco Dominika Gottová? Jeden dokument všechno změnil!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 8:30 | Aktualizováno: 23. února 2020 16:52

Dominika Gottová se dědictví po tatínkovi nechtěla vzdát bez boje, ačkoliv se s ní legendární zpěvák údajně vypořádal dopředu. Teď se objevil na scéně dokument, který všechno změnil. Může nejstarší dcera něco zdědit?

Především zásluhou Tima Tolkkiho se v posledních dnech opět řešila otázka dědictví po zesnulém Karlu Gottovi (†80). Zatímco jeho manželka a zpěvákova nejstarší dcera už o něj usilovat přestala, finský hudebník ustoupit odmítl. 

Dominika Gottová nejspíš dobře věděla, že jakákoliv soudní bitva by neměla smysl. Podle informací webu blesk.cz se na scéně objevil zásadní dokument, který potvrzuje, že na dědictví nemá žádný nárok.

Jak zmíněný server uvádí, Gottova dcera v roce 2015 podepsala smlouvu, že se zříká dědického práva. Slavný otec jí za to dal spoustu peněz přímo na ruku. Tento krok už pochopitelně nejde vzít zpátky.

Na peníze si tedy musí nechat zajít chuť i Timo, který navíc odcestoval do zahraničí. Celá pozůstalost zůstane náležitým dědicům v čele s vdovou Ivanou Gottovou. 

Témata: Dominika Gottová Karel Gott