Veronika Kopřivová potvrdila, co si všichni mysleli!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 21:59 | Aktualizováno: 24. února 2020 21:42

Veronika Kopřivová o víkendu potvrdila to, co si o ní v posledních měsících myslí snad každý, kdo ji sleduje na sociálních sítích. Modelka úplně propadla jedné věci. Je tohle ještě normální?

Veronika Kopřivová od rozchodu s Jaromírem Jágrem mnohdy působí dojmem, že se z ní stala workoholička. Však také přišla o jistotu, že se o ní bude mít kdo postarat, pokud se jejímu byznysu nebude dařit. Ona sama této teorii o víkendu nasadila korunu.

Na svém instagramovém profilu totiž zveřejnila další příspěvek, který uvedla těmito slovy. „22.2 2020. Krásný datum, nebojte nejdu vám oznámit žádné životní změny, vše zustává stejné. Jdu se bavit o práci, jak jinak,“ napsala sympatická blondýnka.

„Je to přesně rok, co se začala realizovat moje první kolekce značky. Máme za sebou čtyři úspěšné kolekce, cca 40 modelů/střihů, plno pozitivních ohlasů a hromadu spokojených zákaznic,“ konstatuje Kopřivová.

Na závěr napsala i něco o sobě. „Co se týká mne osobně, tak za ten rok mám za sebou hodně nových zkušenosti, plno práce, která nikdy nekončí, hodně stresu a fuck upu, ale hlavně radosti z práce, která mě baví a naplňuje,“ dodala.

Témata: Veronika Kopřivová