Jakub Prachař opravdu napodobil Agátu: Spojuje je víc než jen dcera!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 20:01

Jakub Prachař se sice s manželkou Agátou rozešel už loni, přesto toho nadále mají mnoho společného. Člen slavného hereckého rodu a maminka jeho dcery mají jeden společný koníček.

Včera vás stars24.cz informoval, že Jakub Prachař možná napodobil svou stále ještě právoplatnou manželku Agátu, s níž se rozvádí, protože se objevily spekulace, že i jeho nový vztah nevydržel. Jedno ale má s maminkou své dcery společné stoprocentně.

Podle informací webu blesk.cz je spojuje box. Jakubova sestra potvrdila, že se mu bratr věnuje. „V minulosti chodil hodně, pak přestal, ale teď opět chodí obden. Dokonce přemlouval i mě, abych šla s ním, a lákal mě i na pěkné chlapy, co tam trénují,“ řekla serveru Mariana Prachařová.

Láskou k bojovým sportům se netají ani Agáta. Ještě když o konci vztahu s podnikatelem Zdeňkem mlžila, mluvila často právě o boxu a říkala, že jím momentálně žije. Nedávno to dokumentovala i na sociální síti.

Na instagramovém profilu totiž zveřejnila fotografii, na které má na rukou boxerské rukavice. „Když jdeš z natáčení na trénink… Jak dlouho drží make up?“ ptala se v doprovodném komentáři.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová