Jak se má Charlotte Gottová? Rodinný příslušník promluvil!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 19:25 | Aktualizováno: 24. února 2020 21:53

Nejbližší o Charlotte Gottové v posledních měsících neposkytují prakticky žádné informace, teď ale jeden z členů širší rodiny o talentované dceři legendárního zpěváka promluvil. Co prozradil?

Charlotte Gottovou neměli lidé možnost vidět na veřejnosti od říjnové zádušní mše za zesnulého tatínka, vdova Ivana Gottová totiž pečlivě střeží soukromí svých dcer, a tak o nich ani neposkytuje žádné informace. Teď o nich ovšem promluvil jiný rodinný příslušník.

Konkrétně to byl manžel Dominiky Gottové, který zavzpomínal na poslední setkání. „V červenci, kdy jsem Karla viděl naposledy, za mnou přišla Charlotte a půjčila mi svou akustickou kytaru. Tak jsem zahrál a Karel zazpíval Yesterday,“ řekl Timo Tolkki webu extra.cz.

Na to, jak je Ivana chrání před vnějšími vlivy, má Timo jasný názor. „Řekl bych, že je Ivana hodně ochraňuje. Až příliš,“ konstatuje finský hudebník, který vychoval nikterak úspěšnou dceru Ninu.

Je jasné, že manželka zesnulého zpěváka nehodlá radám nezdárného Tima naslouchat. I ona si jistě oddechla, že alespoň na nějaký čas v těchto dnech zmizel z Česka.

Témata: Charlotte Gottová Timo Tolkki