Nepřehání to Anička Slováčková s prací? Tady je odpověď!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 15:40

Anička Slováčková sice bojuje se zákeřnou rakovinou, přesto nezanevřela na práci, naopak jí věnuje velké množství času. Dělá dobře? Konečně zazněla jasná odpověď od člověka, který o tom něco ví.

Anička Slováčková již několik měsíců statečně bojuje s rakovinou prsu, přesto nadále pracuje – natáčí seriál nebo koncertuje. Do toho navíc kývla na účast na Avon pochodu, který je osvětovou akcí týkající se právě této zákeřné nemoci. Jak k této spolupráci došlo?

Ambasadorka akce podle svých slov neváhala talentovanou herečku a zpěvačku oslovit navzdory tomu, že se dosud osobně neznali. „Anička byla mou jednoznačně první volbou,“ prozradila webu blesk.cz Andrea Chaloupková, která sama s rakovinou bojuje už několik let. I proto chápe, že Slováčková nezvolnila v pracovním nasazení.

„Víte, ono se říká brzdi, brzdi, ale to moc často nefunguje. Když onemocníte rakovinou, tak vám onemocní i duše. A když pak máte být doma mezi čtyřma stěnama a přestanete dělat to, co vás baví, tak vám to moc neprospívá. Člověk musí léčit i duši, aby měl pak sílu na náročné chemoterapie,“ vysvětlila ambasadorka.

Dcera slavných rodičů nedávno prozradila, že nemoc vnímá jako jistý druh varování. „Já vlastně nejvíc bojuji sama se sebou. Vím, že bych měla míň pracovat, ale zase na druhou stranu mi práce pomáhá. Ta nemoc má asi za úkol mě naučit, že nemusím všechno stíhat, že nemá smysl se pořád za něčím hnát,“ prohlásila v rozhlasovém pořadu Až na dřeň.

Témata: Anna Slováčková