Jiřina Bohdalová ve svém živlu: Tohle si mohla odpustit!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 13:45

Ani věk nezastaví Jiřinu Bohdalovou v tom, aby dál bavila lidi. Ovšem i legendární herečce se občas stane, že jde v humoru lehce za hranu. Následující vtipy na adresu příslušníků jednoho z nám blízkých národů si nejspíš mohla odpustit.

Jiřina Bohdalová je pár měsíců před 89. narozeninami k nezastavení. Jak vás stars24.cz informoval, v březnu bude mít premiéru její nový televizní pořad Zlatá maska, který bude vysílat Prima. Show vznikla se spolupráci se slovenskou televizí Joj a natáčela se v Maďarsku, což ona svérázně okomentovala.

Legendární herečka nejprve na tiskové konferenci přirovnala atmosféru na natáčení k římským zápasům. Když jí přísedící Jakub Prachař vysvětlil, že šlo o zaplacené komparzisty, přišla podle očitých svědků další nečekaně kritická slova.

„Jsou to Maďaři, ti nerozumí ničemu. My se snažíme dělat vtipy a máme z toho dobrý pocit. Jsou asi dobře placení. Moderátor tomu ale rozumí, to je Slovák,“ řekla podle webu expres.cz upřímná Bohdalová.

Prachař, který bude v pořadu také účinkovat, následně starší kolegyni upozorňoval, že by se takové komentáře mohly někoho dotknout. „Jsem moc pravdomluvná,“ uznala se smíchem velká televizní hvězda posledních desetiletí.

Témata: Jiřina Bohdalová