Ivana Gottová to ostře schytala: Tady žádnou úctu nečekejte!

Ivana Gottová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 11:16 | Aktualizováno: 22. února 2020 10:53

Spousta lidí drží Ivaně Gottové palce, zvlášť pak po říjnové smrti jejího manžela, ani ona se ale nemůže zalíbit každému. Neuctivá slova na její adresu pronesl dokonce jeden z členů její rodiny. Kdo si pustil pusu na špacír?

Ivana Gottová by bezpochyby byla nejradši, kdyby se o ní manžel nejstarší dcery jejího muže vůbec nevyjadřoval. Dominika Gottová se za něj dokonce musela omlouvat. „Rozhodně mě nebude zastupovat žádný jeho právník a nepodnikám s ním žádné kroky vůči Ivaně Gottové, které se tímto omlouvám za to,“ nechala se slyšet.

Timo Tolkki si ovšem nedá pokoj. Ještě před odjezdem z Česka, kde strávil poslední týdny, barvitě popsal svůj vztah s vdovou po zesnulém Karlu Gottovi (†80). „S ní žádný vztah vybudovaný nemám,“ řekl webu extra.cz.

„Nikdy nás s Dominikou neměla ráda. I během těch tří červencových dní jako by tam ani nebyla. Pořád odcházela do druhého patra. Ani si moc nepopovídala s Dominikou a Lucií,“ zavzpomínal finský hudebník.

Do kontaktu s Ivanou už by prý přijít nechtěl. „Nemám si s ní co říct. Vůbec nic. Nechci ztrácet čas s negativními lidmi. Když je kolem mě někdo negativní, rovnou mu řeknu, aby se vzdálil,“ vysvětlil Tolkki, kterého dle jeho slov život naučil, že na prvním místě musí být on sám.

Témata: Ivana Gottová Timo Tolkki