Šafářová se obořila na Plekance: To se nedá vydržet!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 9:25 | Aktualizováno: 22. února 2020 13:31

Žít v jedné domácnosti s profesionálním hokejistou není vždy příjemné, jak se přesvědčuje i Lucie Šafářová. Její partner Tomáš Plekanec udělal něco, co jí evidentně moc nepotěšilo.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec zatím vždy působili harmonickým dojmem, ostatně jsou to teprve dva měsíce, co se sportovnímu páru narodila dcera Leontýnka. Občas se ale mezi nimi stane, že jeden druhého začne nemístně pošťuchovat.

Jak vás stars24.cz včera informoval, hokejista brněnské komety udělal velké gesto. Část své sbírky podepsaných a hraných rukavic z NHL, olympijských her či mistrovství světa dává do aukce, jejíž výtěžek půjde na dobrou věc. Oznámil to na sociální síti, kde zveřejnil fotku, jak je doma skládá na podlahu.

Bývalé úspěšné tenistce tím paradoxně velkou radost neudělal. „Budu ráda, když mě zachráníte od toho zápachu v obýváku,“ vzkázala Šafářová na instagramu. Pak připojila přece jen rozumnější komentář. „V aukci právě teď podepsané hrané rukavice od Tomáše,“ dodala.

Doufejme, že lidé prosby novopečené maminky vyslyší a rukavice půjdou na dračku. Zdali dá do aukce něco i ona sama, jasné není. Určitě však během úspěšné kariéry také sesbírala spoustu cenných artefaktů.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec