Agáta Prachařová: Tímhle žije po rozchodu!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 14:58

Agáta Prachařová o rozchodu s novým přítelem dlouho mlžila, nakonec ho ale potvrdila. Čemu se teď věnuje, když si může na chvíli odpočinout od dětí? Stačí se podívat na sociální sítě.

Agáta Prachařová minulý týden potvrdila, že po rozpadu manželství jí nevyšel ani vztah s podnikatelem Zdeňkem, ač spolu strávili dovolenou v exotickém Thajsku. Dvojnásobná maminka rozchod vysvětlovala nedostatkem volného času, protože se většinu dne věnuje dětem Kryšpínovi a Mie.

Když o konci nového vztahu ještě mlžila, už mluvila o svých nových koníčcích. „Boxem momentálně žiju, hrozně mě to chytlo. Ale to neznamená, že jsem se rozešla. Jsme spolu,“ nechala se slyšet v době, kdy se již o rozchodu spekulovalo.

Agáta evidentně bojovým sportům propadla, což dokumentuje fotografie na jejím instagramovém profilu, na které má na rukou boxerské rukavice. „Když jdeš z natáčení na trénink… Jak dlouho drží make up?“ ptá se v doprovodném komentáři.

Ostatně nově získané dovednosti se jí mohou hodit pro případ sebeobrany, zvlášť když je teď opět nezadaná a nemá ji kdo chránit. Podle toho, jak se k rozchodu se Zdeňkem vyjadřovala, to totiž vypadá, že výhledově nového partnera určitě hledat nebude.

Témata: Agáta Hanychová