Timo Tolkki způsobil rozruch na ambasádě! Nikdo tam nic nevěděl!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 13:09

Dominika Gottová i Timo Tolkki veřejně deklarují, že stojí o rozvod. Fin se kvůli této záležitosti vydal na ambasádu svého státu v Praze, kde způsobil pořádný rozruch. O moc chytřejší z ní přitom odcházel.

Dominika Gottová se už nějaký čas snaží rozvést se svým finským manželem, který ji prakticky nedá ani chvíli klidu. Snad teď se dcera legendárního zpěváka dočká, protože Timo Tolkki odjel z Prahy. Předtím ale stihl zavítat na finskou ambasádu, se kterou prý jeho žena spolupracuje ve věcech rozvodu.

Na ambasádě, kam přišel ve špinavé mikině, se nejprve ptal pánu u překážky, co je nového. Pak už se dal do řeči jedním se zaměstnanců. „Žádné nové informace pro mě neměl, prý jsem stále ženatý muž. O mém rozvodu tu nikdo nic neví. Rozvod ale nyní řeším se svými právníky. Bude to trvat tak dva měsíce a budu rozvedený,“ prozradil webu expres.cz.

I k metalovému hudebníkovi se donesla informace, že Dominika – na rozdíl od něj – už právní zastoupení nemá. Jak vás stars24.cz včera informoval, právnička Klára Long Slámová, kterou proslavil případ Jiřího Kajínka, s ní přestala spolupracovat. Co o tom ví Timo?

„Jaká spolupráce? Dominika napsala paní Slámové pouze jeden e-mail, pak s ní sama přestala komunikovat! O žádnou spolupráci se nejednalo. Paní Slámová volala i mně a sháněla se po Dominice,“ vysvětlil Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová