Patricie Pagáčová reaguje na ostrou kritiku: S tím jsem nepočítala!

Patricie Solaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 11:54

Stačil jeden díl nové SuperStar a Patricie Solaříková se ocitla pod palbou televizních diváků, kterým do talentové soutěže úplně nezapadla. Jak na ostrou kritiku oblíbená herečka zareagovala?

Když tvůrci oznámili, že v porotě letošní řady SuperStar usedne Patricie Pagáčová, mnozí lidé už kroutili hlavami nad tím, co tam bude herečka dělat. Po odvysílání úvodní epizody byla vlna nevole z řad fanoušků ještě mnohem intenzivnější.

Jak vás stars24.cz informoval, instagramový profil někdejší hvězdy seriálu Ulice zaplavily negativní reakce. Diváci jí vyčítali aroganci, namyšlenost či neschopnost objektivně posoudit dovednosti soutěžících. Není divu, že si to úplně nenechala líbit.

„Počítala jsem s tím, že to přijde, ale je toho víc, než jsem čekala. Problém je i v tom, že lidé očekávají, že v porotě bude sedět ta Terezka Jordánová ze seriálu Ulice, ale tak to není. Já prostě nejsem Terezka, z čehož jsou diváci překvapení. Některým lidem se jednoduše nelíbí, že říkám své názory a že jsou někdy i negativní,“ vysvětlila extra.cz.

Pagáčová vysvětlila, že je pro ni důležité, že dostává i spoustu pozitivních reakcí. Žádné výhrady k jejímu porotcovskému výkonu nemají ani nejbližší, ačkoliv ona sama přiznává, že některé věci by klidně vzala zpět.

Témata: Patricie Solaříková