Nemocná Eva Pilarová překvapila: Nečekaný pokrok v léčbě!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 10:39 | Aktualizováno: 20. února 2020 18:44

Evu Pilarovou v posledních měsících trápí vlekoucí se zdravotní potíže, poslední dny strávila nehnutě na nemocničním lůžku. Teď ale přišly dobré zprávy. Legendární zpěvačka udělala nečekaný pokrok v léčbě.

Během posledních týdnů vás stars24.cz informoval o dalších zdravotních potížích Evy Pilarové. Po pár týdnech relativního klidu jí lékaři museli znovu hospitalizovat ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze.

Na vině byl tentokrát zánět v těle, který legendární zpěvačku upoutal na nemocniční lůžko, údajně totiž nemohla chodit ani sedět. Výsledky testů se však postupně zlepšovaly, dokonce existovala naděje, že bude o víkendu propuštěna do domácí péče.

To se sice nestalo, ale přesto v tomto týdnu dorazily z nemocnice dobré zprávy. Legenda české populární hudby již není paralyzovaná na lůžku. „Eva už dvakrát stála konečně zpátky na vlastních nohou. Povzbudilo ji to v dalším cvičení,“ prozradil webu blesk.cz její manžel Jan Kolomazník.

Pilarovou její muž v nemocnici dál poctivě navštěvuje. Chodí za ní denně a nosí jí její oblíbené druhy ovoce plné vitamínů. Nezbývá nám než doufat, že zpěvačku vlekoucí se zdravotní problémy konečně opouštějí.

Témata: Eva Pilarová