Dominika Gottová přišla o spojence! Rozvod s Timem nebude?

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 16:58

Dominika Gottová v pondělí popsala svou nynější životní situaci, jaksi se ale nezmínila o tom, že přišla o velkého spojence, se kterým chtěla mimo jiné dotáhnout rozvod s manželem Timem Tolkkim. Co se stalo?

Je jasné, že Dominika Gottová se nevyhne alespoň jedné právní bitvě. O dědictví po zesnulém tatínkovi sice podle slov manžela Tima Tolkkiho už nestojí, rozvodovou bitvu s ním ale podstoupit hodlá. Bude se jí tedy hodit mít právníka k ruce.

V polovině ledna vás stars24.cz informoval, koho si nejstarší dcera legendárního zpěváka vybrala, aby ji zastupoval. Podle tehdejších informací si vybrala Kláru Long Slámovou, kterou proslavilo obhajování dnes již omilostněného vraha Jiřího Kajínka.

Spolupráce s ní ovšem neměla dlouhého trvání. Dle aktuálních informací ji ukončila právnička Slámová, když Dominice s okamžitou platností vypověděla plnou moc. Údajně za to mohou vzájemné neshody mezi oběma ženami.

„Mohu vám pouze potvrdit to, že byla ze strany naší kanceláře vypovězena klientce plná moc. Na jejím právním zastoupení se již nijak nepodílíme. Důvody pro ukončení právního zastoupení jsem paní Dominice Gottové sdělila v dopise, veřejně je nijak komentovat nebudu,“ řekla webu extra.cz Slámová.

Témata: Dominika Gottová