Veronika Kopřivová přiznala: Chlapi mi dělají sexuální návrhy!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 15:03

Veronika Kopřivová sice před časem šla v podstatě ze vztahu do vztahu, přesto se na internetu najdou lidé, kteří to na ní zkoušejí. Modelka přiznala, co dostává za zprávy na sociálních sítích.

Veroniku Kopřivovou proslavil vztah s asi nejslavnějším českým sportovcem, s hokejistou Jaromírem Jágrem se však rozešli už loni. Sympatická modelka ale dlouho sama nezůstala, což ví asi každý, kdo sleduje její instagramový profil.

Kráska randí s kolegou z branže Miroslavem Dubovickým, přesto se k ní na sociálních sítích chovají někteří jedinci, jako kdyby byla nezadaná. „Velkým problémem sociálních sítí je, že vám neznámí lidé píšou různé nadávky a někteří i posílají sexuální návrhy. Já je ignoruji, ale je to nebezpečné hlavně pro děti,“ řekla v pořadu webu blesk.cz.

Jinak ale Veronika na tyto internetové platformy nedá dopustit, vždyť například díky placeným partnerstvím s nejrůznějšími společnostmi si bezpochyby přijde na slušné peníze, které se jí určitě hodí. Zvlášť když už nežije s Jágrem.

Kopřivové ale dobře vydělává také podnikání s módou, kterému věnuje neuvěřitelné množství času. Někdy dokonce expartnerka legendárního hokejisty působí dojmem workoholičky.

Témata: Veronika Kopřivová