Ivana Gottová v šoku: Nestydatý plán, jak ji připravit o VŠECHNO?!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 14:25 | Aktualizováno: 20. února 2020 20:21

Ivana Gottová pořád nemá klid. Celé čtyři měsíce po smrti jejího manžela se stále řeší otázka dědictví. Kdo přišel s nestydatým plánem, jak vdovu připravit o všechno?

Může tvrdit, že ne, ale i Ivana Gottová určitě bedlivě sleduje turbulentní dění posledních dní, především co se týče Dominiky Gottové a jejího manžela Tima Tolkkiho. První jmenovaná v pondělí nečekaně uspořádala tiskovou konferenci a pronesla slova, která možná vdovu potěšila.

„Jsem připravena nést, spolu s dalšími členy rodiny, krásný odkaz, který zde můj otec zanechal. Jsem připravena se účastnit vzpomínkových akcí na mého tátu, stejně tak se ráda zapojím do projektů spojených s jeho jménem. Uvědomuji si, že nesu otcovu tvář a jeho geny, a uvědomuji si, jak je na mne ze strany veřejnosti nahlíženo,“ řekla tam nejstarší dcera Karla Gotta (†80).

Dominika Gottová ale zároveň rozpoutala konflikt s manželem, který se dost rozzlobil. Timo začal prohlašovat, že mu náleží část dědictví po legendárním zpěvákovi. S manželkou se sice podle svých slov už usmířil, na nestydatý plán, jak připravit vdovu o všechno, ale nezapomněl.

„Dominika to dědictví vlastně ani nechce. Včera mi volala nějaká právnička, ale nechtěla mi říct, co vůbec potřebuje. Dominika si každopádně trvá na tom, že ji dědictví už nezajímá. A to je špatně, protože jde o hodně peněz,“ řekl Tolkki webu extra.cz.

Témata: Ivana Gottová Timo Tolkki Dominika Gottová