Berenika Kohoutová přišla o porodní tajemství: Maminka to vyslepičila!

Berenika Kohoutová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 13:10

Berenika Kohoutová se před několika dny stala maminkou, ale tajemství porodu si nechávala z větší části pro sebe. Jenže pak nastoupila její maminka a tajnosti vzaly za své. Co všechno prozradila Irena Obermannová?

O víkendu vás stars24.cz informoval, že Berenika Kohoutová přivedla na svět prvního potomka, dceru Lolu, kterou má s partnerem Kryštofem. Talentovaná herečka a zpěvačka ale moc dalších podrobností neprozradila, v podstatě jen poděkovala fanouškům za přání a gratulace.

Její maminka, oblíbená česká spisovatelka Irena Obermannová, si však pustila pusu na špacír a světu vyzradila některé další detaily, např. datum narození novorozené holčičky. Snad dcera hrdé babičce odpustí, že v návalu euforie řekla něco víc.

„Tak dobře. Tady je. Mám takovou radost, že jsem to tu nechtěla úplně ventilovat. Křehkost zážitků. Je to naše valentýnská holčička. Konečně budu mít k tomu svátku vztah. Lola je láska a vždycky bude,“ rozjímala se Irena podle webu blesk.cz.

Dcera Bereniky tedy přišla na svět v pátek 14. února, tedy v den svatého Valentýna. Její maminka má shodou okolností narozeniny o den později, a tak je jasné, že v jejich rodině se tyto dny ponesou spíš ve znamení rodinných radovánek.

Témata: Berenika Kohoutová irena obermannová