Jaromír Jágr přiznal: Nedaří se a lidé mi to přejí!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 11:17

Jaromír Jágr už v životě pamatuje šťastnější období. Legendárnímu hokejistovi se nedaří na všech frontách, ač jeho samotného zajímá především hokej. Podle jeho slov se mu navíc lidé vysmívají.

Jaromír Jágr nemá v poslední době moc důvodů k radosti, od loňského rozchodu s Veronikou Kopřivovou je navíc na všechno sám. Sice se kolem něj od té doby motalo několik atraktivních žen, legendární hokejista to ale se žádnou z nich dohromady nedal.

Olympijskému šampionovi z Nagana se ovšem nevede ani na sportovním poli, což mu podle jeho slov dávají někteří lidé okatě najevo. Kladenští Rytíři promrhali velký náskok na sestupové příčky v extraligové tabulce a v posledních zápasech sezóny budou bojovat o holé přežití v nejvyšší hokejové soutěži.

Jágr proto zveřejnil na sociální síti následující vzkaz. „Ahoj, hokejová rodino. V poslední době nejsem moc aktivní na facebooku, chci se soustředit na hokej, kde se nám moc nedaří, ale tohle video bych rad sdílel. Mám pocit, ze nám mnoho lidi přeje sestup do 1. ligy,“ napsal na svém facebookovém profilu.

Legendární hokejista, který před pár dny oslavil již 48. narozeniny, určitě nechce mít v životopise vedle triumfů na olympijských hrách, mistrovství světa či NHL černou kaňku v podobě sestupu z naší ligy. Je tedy jasné, že udělá všechno pro to, aby tragickému scénáři zabránil. Je to však stále jen hokej…

Témata: Jaromír Jágr