Jiří Krampol už se o Hanku nestará? Ostrá slova na účet manželky!

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 10:39 | Aktualizováno: 20. února 2020 11:34

Jiřímu Krampolovi nepochybně dělají starosti další zdravotní problémy jeho manželky Hany Krampolové, která si v léčebně přivodila zlomeninu. Přesto na její adresu pronesl poměrně nečekaná slova. Starat se o ní prý nikdo nemusí.

Jiří Krampol má zase plnou hlavu starostí. Nejenže jeho manželka je opět v léčebně pod dohledem odborníků, před zraky lékařů si navíc přivodila třetí vážný úraz za posledních několik let. Trápení ženy známého baviče tak zdaleka nekončí.

Jak vás stars24.cz včera informoval, Hana Krampolová si zlomila stydkou kost. Další podrobnosti nezná ani její muž, jelikož kvůli probíhající chřipkové epidemii platí v léčebně v Bohnicích přísný zákaz návštěv. Lékaři ale nemají v plánu řešit úraz operačním zákrokem.

Jinak má ale známý herec a moderátor na potíže své ženy svérázný názor. „Ona nepotřebuje, aby se o ni někdo staral. Tam je akorát to, aby nekouřila. V tom je ten fór, že to není o vůli, to je závislost. Protože kdyby to bylo o vůli, tak si řekne, že se na to vykašle,“ řekl webu sedmicka.tyden.cz.

Manželka Jiřího Krampola Hanka se opakovaně ocitá v léčebně za účelem odvykací léčby, protože nadměrně kouřila. Navíc má vředy, kterým cigarety rozhodně škodí. Přesto je zatím léčba spíše neúspěšná.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová