Simona Krainová: KOLAPS a kapačky!

Simona Krainová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 8:50

Chřipková epidemie se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Simona Krainová se dokonce dostala na pokraj kolapsu a musela do nemocnice na kapačky. Modelku přitom vyhlíželi v práci.

Topmodelka Simona Krainová před časem kývla na návrat před filmovou kameru a začala se objevovat v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě. V těchto dnech ale televiznímu štábu přidělala velké starosti.

Podle informací webu blesk.cz musela v den natáčení náhle do pražské motolské nemocnice na kapačky. „Strašně mě to mrzí, každý, kdo mě zná, ví, že práci nikdy neruším a vždy se snažím ji co nejlépe odvést. Ale tohle opravdu nešlo, strašně kašlu, nemám hlas a bolí mě celé tělo,“ prozradila dle zmíněného serveru.

„Kluci na střídačku nosí ze školky nebo školy různé virózy, takže jsem v neustálém ohrožení. Letos jsem snad kromě vší od nich chytla už všechno. Snažím se chránit, ale někdy to prostě nejde,“ vysvětlila známá kráska.

Omluvenka samozřejmě dorazila i na Novu, kde z toho velkou radost neměli. „Situace je komplikovaná, aktuálně ji řešíme. Simoně Krainové přejeme především brzké uzdravení,“ řekla webu tisková mluvčí televize Kateřina Kotalová.

Témata: Simona Krainová