Timo Tolkki: Bouchly v něm saze, tohle píše Dominice!

Timo Tolkki 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 16:18

Timo Tolkki včera pořádně zuřil po nečekaném výstupu manželky Dominiky Gottové, které už dal najevo, že má právníka a jasné požadavky. Dnes se objevily další informace a je patrné, že se vztahy pořádně vyostřily.

Dominika Gottová včera tváří v tvář manželovi přečetla na tiskové konferenci prohlášení, ve kterém se vyjadřovala ke své životní situaci. Nakonec před ním utekla, a tak jí Timo Tolkki musel ostrý vzkaz poslat prostřednictvím facebooku. Rozohnil se ovšem i v chatu, který se svou stále ještě právoplatnou manželkou má.

„Tohle je konec! Ani jsi mi neřekla ahoj. Už ti nikdy nepomůžu! Tohle je tvé díky za dvacet let mé loajality? Jak jsi mi tohle mohla udělat? Dal jsem ti půlku svých peněz. To, co jsi mi udělala dnes, je něco, co ti nikdy nebudu schopen odpustit,“ napsal Dominice dle informací webu expres.cz.

Nezapomněl také připomenout, jak se k ní v poslední době zachoval. „Před několika dny jsem jí dal 1250 eur, polovinu mého honoráře. Dělím se s ní o vše. A ona mi to oplatí tímto způsobem? Nikdy už jí nic nedám! Všechny peníze si nechám pro sebe a pro mou dceru Ninu,“ řekl Timo serveru.

Na sociální síti Gottové vzkázal, že má právníka a jasné požadavky. „Podle finského práva vlastním padesát procent všeho, co vlastní nebo co dostala od Karla Gotta. Také je odpovědná za padesát procent mých dluhů ve Finsku,“ konstatoval Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová