Karel Gott (†80) táhne: POTVRZEN druhý koncert!

Karel Gott 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 14:20

Pocta Karlu Gottovi podruhé! Vzpomínkový koncert na legendu české pop music se nakonec doopravdy uskuteční dvakrát během dvou dní. Dnes bylo potvrzeno konání druhého vystoupení o den později. Lístky jdou do prodeje již zítra.

Fanoušci legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) dostali ještě jednu šanci. Poté, co o víkendu lidé zběsilým tempem vyprodali pražskou O2 arénu, přidali organizátoři druhý vzpomínkový koncert na další den, jak to ostatně stars24.cz včera avizoval. Potvrzení přišlo dnes na oficiálním webu mnohonásobného Slavíka.

„Z důvodu velkého zájmu o koncert Pocta Karlu Gottovi a s ohledem na veřejnost, která si nestihla zakoupit vstupenky, se organizátoři rozhodli přidat ještě jeden koncert. Ten se uskuteční ve středu 16. prosince 2020 od 19 hodin,“ stojí na stránkách.

I pro druhý koncert platí, že na něm zazní Gottovy nejznámější a nejúspěšnější písně za doprovodu Bandu Pavla Větrovce a výtěžek z něj bude věnován na podporu výzkumu v oblasti lymfomu a leukémie prováděného na Univerzitě Karlově a ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí.

Prodej vstupenek bude zahájen již zítra, tedy ve středu 19. února, a to v 10 hodin dopoledne v prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Témata: Karel Gott