Karel Šíp prozradil, proč by nikdy nešel k Janu Krausovi a proč tam nikdy nebyl KAREL GOTT!

Herec Jan Kraus 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. února 2020 12:10 | Aktualizováno: 22. února 2020 18:14

Moderátor Jan Kraus si do své show každý týden zve známé i neznámé osobnosti nejen z kultury. Napadlo vás ale, proč se u něj dvě velmi oblíbené tváře nikdy neobjevily. U moderátora Karla Šípa je to pochopitelné – přece jen jde o konkurenční talk-show. Karel Gott měl ale s Krausem jiný problém.

Je veřejným tajemstvím, že Šíp a Kraus k sobě láskou právě neplanou! „Jednou jsme se minuli, ale bez povšimnutí z obou stran. Karel Gott slavil pětasedmdesátiny, pozvaní jsme byli oba. S Ivanou Chýlkovou jsem se zdravil, ale Jan Kraus dělal, jako že mě nevidí,“ prozradil podle Aha! Šíp.

Nevraživost mezi oblíbenými moderátory ale vypukla už dříve. „A kdysi dávno, jako na začátku toho jeho i mého pořadu, nějaká dramaturgie volala a jestli bych já tam nepřišel. Řekl jsem, že děkuju. Že ne! Že to, co chci říct do světa, tak řeknu ve své trafice, a nemusím to říkat v jeho. A navíc ten jeho styl znám a nevím, jestli by mi to vyhovovalo,“ zdůvodnil Šíp, proč ke Krausovi nechtěl a nechce.

A dodal, že není jediný, kdo o návštěvu u Krause nestojí! „Karel Gott tam například nebyl nikdy a ten má jednoznačný vysvětlení. Víte, co vadí Karlovi Gottovi v pořadu Jana Krause? Že ti hosti sedí níž!“ postěžoval si na svého moderátorského soka Šíp.

„Já než bych koukal na vás takhle nahoru, tak tam radši nejdu!" řekl jednou podle Šípa Gott. „Asi na tom psychologicky něco je, jak on má nad těma lidma automaticky takovou převahu, že na ně mluví spatra dolu. Já sedím s hosty pěkně v jedné rovině. Určitě mě tam neuvidíte!“ dodal Šíp.

Témata: Karel Gott Karel Šíp Jan Kraus